Εξαιρετική ήταν η επιτυχία και του δεύτερου ‘Running in Cyprus Meetup’ που διοργανώθηκε την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Allegra στο Γ.Σ.Π. Περισσότεροι από 70 δρομείς έδωσαν το παρών τους αποδεικνύοντας έμπρακτα πόσο θετικά αξιολογούν την όλη διοργάνωση.

Το γενικό θέμα του σεμιναρίου ήταν το “Race Strategy”, όπου αναλύθηκε η στρατηγική που πρέπει να ακολουθεί ένας δρομέας πριν να τρέξει Μαραθώνιο. Ο Δρ. Γιώργος Λουκαΐδης, ο κύριος ομιλητής του σεμιναρίου, εξήγησε τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση σε ένα αγώνα Μαραθωνίου, όπως επίσης και τις παραμέτρους που πρέπει να προσέξουν οι δρομείς για να πετύχουν τους προκαθορισμένους στόχους τους. Επίτιμοι προσκεκλημένοι ήταν τρεις εξαιρετικοί δρομείς, οι Ανδρέας Γιάφας, Στέλλα Χριστοφόρου και ο Μάκης Κουννίδης. Οι προσκεκλημένοι μοιράστηκαν με τους υπόλοιπους δρομείς τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες σε Μαραθώνιους που έλαβαν μέρος. Επίσης εξήγησαν αναλυτικά πως προετοιμάζουν της δική τους στρατηγική πριν τον αγώνα και πως την ακολουθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η όλη εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία της ιστοσελίδας και αθλητικού οργανισμού Running in Cyprus καθώς επίσης και φίλων συνεργατών που αγαπούν το τρέξιμο. Τα σεμινάρια ‘Running in Cyprus Meetup’ που έχουν πλέον γίνει θεσμός, στοχεύουν στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος της Κύπρου.

Τέλος οι οργανωτές ευχαριστούν θερμά τον εισηγητή Δρ. Γιώργο Λουκαΐδη, τους επίτιμους προσκεκλημένους μας οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας τις δικές τους εμπειρίες καθώς επίσης και όλους τους δρομείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Περισσότερες φωτογραφίες: http://bit.ly/2PV5lr4