Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΟΑ το επιμορφωτικό σεμινάριο «Marathon Legends». Το σεμινάριο διοργάνωσαν από κοινού ο αθλητικός οργανισμός Running in Cyprus με την Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ.

Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν οι τρεις θρύλοι του Μαραθώνιου δρόμου ο Ελλαδίτης Σπύρος Ανδριόπουλος κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο, ο Μάριος Κασσιανίδης κάτοχος του Παγκύπριου ρεκόρ στο Μαραθώνιο και η Άντρη Αβραάμ η οποία κατείχε το Παγκύπριο ρεκόρ στο Μαραθώνιο από το 1990 μέχρι το 2017.

Οι ομιλητές έκαναν μια αναδρομή στις τότε συνθήκες προπόνησης τους και θυμήθηκαν όμορφες συγκινητικές στιγμές από τα μεγάλα αθλητικά τους επιτεύγματα. Η πειθαρχία και η αφοσίωση στο στόχο της επιτυχίας τους βοήθησε να έχουν συνεχή αθλητική πρόοδο αλλά και να πετύχουν τόσο στην οικογενειακή τους ζωή όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Υπήρξαν πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από μέρους του δρομικού κοινού που παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον το σεμινάριο ενώ το παρόν του έδωσε και ο κύριος Αντώνης Δράκος Επίτιμος Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ. Το σεμινάριο συντόνισε ο κύριος Γιώργος Λουκαΐδης.

Η Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ και ο αθλητικός οργανισμός Running in Cyprus ξεκίνησαν ήδη τον προγραμματισμό για τα επόμενα ενδιαφέροντα δρομικά σεμινάρια τα οποία θα διοργανωθούν κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς.