Νέα Εποχή για το Running in Cyprus

Νέα Εποχή για το Running in Cyprus

Μια νέα εποχή ξεκινά για το Running In Cyprus, το πρωτοποριακό portal ενημέρωσης για το τρέξιμο στην Κύπρο. Μετά από ακριβώς 2 χρόνια λειτουργίας, το Running In Cyprus έχει πλέον εξελιχθεί και επίσημα σε εγγεγραμμένο οργανισμό ο οποίος έχει διάφορες αθλητικές δραστηριότητες κάτω από την ομπρέλα του. Αυτές συμπεριλαμβάνουν υπηρεσίες όπως η διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, η χρονομέτρηση αγώνων, η φιλοξενία αθλητικών συνεδρίων, καθώς επίσης και η οργάνωση training camps.


Από το 1ο Running in Cyprus Meetup

Το Running In Cyprus όμως κάνει ακόμη ένα βήμα προσφέροντας μια καινούρια υπηρεσία, η οποία της ζητήθηκε από διάφορους διοργανωτές αθλητικών εκδηλώσεων. Το Running In Cyprus από σήμερα προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικής εγγραφής (online registration) για όλους τους διοργανωτές αγώνων που ενδιαφέρονται. Ο κάθε διοργανωτής αθλητικής εκδήλωσης θα έχει τη δυνατότητα να πωλήσει συμμετοχές για την εκδήλωσή του μέσω του Running In Cyprus. Αυτή η νέα καινοτομία έρχεται να προστεθεί στην ήδη πλούσια γκάμα υπηρεσιών του Running In Cyprus και σαν αποτέλεσμα πλέον να είναι σε θέση να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για όλους τους διοργανωτές αθλητικών εκδηλώσεων στην Κύπρο. Εκτός αυτού, για την καλύτερη ενημέρωση όλων των δρομέων, θα δημιουργηθεί και μια νέα κατηγορία όπου θα δημοσιεύονται αποτελέσματα αγώνων. Αυτό θα βοηθήσει στην άμεση ενημέρωση ενός δρομέα που θα θέλει να δει τα αποτελέσματά του, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί και ένα αρχείο για όλους τους αγώνες και τις αθλητικές διοργανώσεις.

 

Πρώτιστος στόχος του Running In Cyprus είναι να προωθήσει το τρέξιμο ως τρόπο βελτίωσης της ποιότητας ζωής και τις θετικές συνέπειες του στην υγεία του ανθρώπου. Παραπέρα, κύρια προτεραιότητα παραμένει η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των δρομέων και παράλληλα η ενημέρωσή τους για διάφορα θέματα που θα τους βοηθήσουν στο να γίνουν καλύτεροι.


share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *